Skip to main content

Gootfix

Gootfix is een kant en klaar product dat u direct vanuit de verpakking gemakkelijk zelf kunt mixen en aan brengen op de plaats die afgedicht moet worden. Voordat u begint hoeft u alleen maar de goot te reinigen en te laten drogen. Afplakken is niet nodig. Gootfix is geurloos, lekt niet, is waterdicht en geeft een duurzame bescherming.
Wij kunnen uw dakgoot herstellen door middel van het aanbrengen van een duurzame 2-componenten coatinglaag. Op deze manier ontstaat een volledig naadloze- en waterdichte laag in uw dakgoot. Eventuele scheurtjes kunnen met behulp van een wapeningsvlies perfect worden behandeld.

Gootfix is een 2 componenten product dat u dient te mixen bij voorkeur met een traploos regelbare meng/boormachine. Gebruik hierbij een geschikte mixer van de juiste doorsnede. U mengt de 2 componenten enkele minuten zorgvuldig tot er een homogene massa ontstaat.

De twee producten worden in de juiste mengverhouding geleverd en kunnen gemengd worden in het blik. Nadat het materiaal goed gemengd is kunt u het mengsel in een vat, emmer of bus gieten. Dan nog een keer mengen en het materiaal is geschikt om verwerkt te worden. Het material gelijkmatig aan brengen met een schapenvacht, mohairroller of kwast. Er ontstaat een volledig naadloze- en waterdichte laag in uw dakgoot. Eventuele scheurtjes zijn gemakkelijk te behandelen met een wapeningsverlies.

Gootfix is niet alleen om uw goot te herstellen, maar kunt u ook gebruiken om een beschermlaag in uw dakgoot aan te brengen wanneer deze zijn aangesloten op een APP of SBS dak. Door deze combinatie kunnen er bepaalde stoffen vrij komen die uw dakgoot soms wel binnen 1 à 1,5 jaar kunnen aantasten. Wanneer u deze goot met Gootfix behandelt blijft u deze problemen voor en wordt de levensduur van uw dakgoot aanzienlijk verlengd.

Voordelen

  • Zink afspoeling wordt praktisch tot nul gereduceerd
  • Geen lekkende dakgoten meer
  • Geen dure dakgoot vervanging
  • Geen vermindering van de schrootwaarde van het zink
  • Uw goot volledig hersteld

Download

Specificatieblad Gootfix (PDF | 411kB)